Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Câte ceva despre doamne și domni

Evenimentele din viața ta sunt de foarte multe feluri. Vesele sau triste, ele trebuie marcate cu adunări mari de oameni apropiați ție, oameni care ți-s aproape la bine și la rău. Aceste persoane dragi merită să fie omenite și cinstite așa cum se cuvine, cu o masă mare, cu muzică, poate cu voie bună dacă e cazul… Și în așa momente cine stă să-și aranjeze casa și să întindă mese nesfârșite, când există locații specializate în evenimente, care pun la dispoziția ta tot ce îți trebuie pentru zile sau nopți cu adevărat spectaculoase? Sigur, atenția la detalii este foarte importantă, atât din partea ta, cât și din partea noastră.

Un meniu diversificat este foarte important pentru alegerea locației evenimentului tău. Vei avea invitați cu fel de fel de preferințe culinare sau chiar cu regimuri impuse de medic. Deschide fără grijă meniul și vezi exact dacă poți sau nu să-ți satisfaci toți invitații! Pe de o parte, ciriticile nu sunt bine venite la un eveniment, pe de altă parte nimeni nu vrea să stea și să se uite cum se ospătează alții doar pentru că nu au voie să se atingă de un ingredient. Nu te teme să negociezi meniul cu personalul locației pentru evenimente.

O altă problemă de luat în considerare este organizarea spațiului din locația pentru evenimentul tău. Așezarea meselor, spațiul dintre acestea, totul trebuie să fie cât se poate de atent conceput, pentru ca lumea să se simtă confortabil. Ai nevoie de un ring de dans? Dorești mese mici sau mari? Toate aceste întrebări trebuie să fie atent analizate de organizatorul evenimentelor, iar răspunsurile să fie comunicate oamenilor care urmează a le găzdui. Astfel , se vor evita toate inconvenientele privitoare la confortul invitaților tăi. Ai grijă ca aceștia să nu stea înghesuiți la masă și nici să nu se lovească unii de alții pe ringul de dans!

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi