Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Ce trebuie să aibă un restaurant pentru nunți?

Întrebarea aceasta este mai complicată decât pare. O mulțime de restaurante se laudă că pot găzdui nunți, dar sunt mai degrabă utile pentru mese obișnuite, putând găzdui doar câteva grupuri mici care nu au legătură unul cu celălalt, decât un grup compact și numeros. Spațiul este, deci, unul dintre criteriile de luat în considerare. El trebuie să fie nu doar amplu, ci și bine organizat. Un restaurant cu multe separeuri este nepotrivit, pentru că izolează membrii alaiului unii de alții. Ne dăm și noi seama că ar fi foarte amuzant de ascultat reacțiile de după nuntă, dacă fiecare trăiește o nuntă separată, însă atmosfera ar fi chiar stânjenitoare.
Ringul de dans este o altă necesitate a oricărui restaurant care se respectă și care vrea să aibă rezervări săptămână de săptămână. Acesta trebuie să permită unui număr cât mai mare de oameni să se simtă bine, adică să danseze fără a se lovi unii de alții. Înghesuiala nu este ceva de dorit, iar cum cele mai multe nunți au loc vara, acest lucru este cu atât mai important. Dacă în fața ringului de dans există și o scenă unde poate să stea formația, atunci localul ales este cu adevărat unul care le are pe toate!
În ce privește amănuntele organizatorice, aici totul ține de flexibilitate. Important este ca personalul să fie comunicativ, politicos și prompt. Mai departe, de la componența meniului la modul în care este organizat totul astfel încât nimeni să nu rămână cu un gust amar, totul ține de un management eficient al restaurantului, dar și de seriozitatea angajaților. Este recomandat, drept urmare, să intri în contact cu toată lumea, să cunoști oamenii care vor avea grijă de tine și de invitații tăi și să nu te temi să spui ceea ce îți dorești, pentru ca gazdele tale să se poată conforma cât mai bine.

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi