Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Criticii noștri culinari sunt chiar oaspeții noștri.

Arta culinară este pasiune pentru oameni fericiți. Pare greu de înțeles, dar un restaurant care se respectă trăiește pentru a vedea cum, la evenimentele pe care le găzduiește, oamenii sunt fericiți cu fiecare îmbucătură. Așa se măsoară calitatea serviciilor, mai bine ca orice fel de critică sau recenzie. Părerea celor care chiar se bucură de mâncărurile oferite de un restaurant este cea care contează cu adevărat, pentru că publicu este, în realitate, cel mai avizat dintre critici și în același timp cel mai în măsură să judece. Degeaba un critic profesionist oferă recenzii pozitive, dacă oaspeții nu sunt de acord; atunci, restaurantul tot gol rămâne.

Pentru a reuși să atingem performanțe în materie de artă culinară, atât pentru evenimente cât și pentru oaspeți ocazionali, veniți pentru o masă obișnuită, este nevoie să ne reinventăm constant, să facem lucruri noi; cu alte cuvinte, să păstrăm o minte deschisă. Ascultăm ceea ce ne spun participanții la evenimente, pentru că vrem ca ei să fie satisfăcuți cu adevărat și să ducă vorba mai departe. De impresia pe care o facem asupra oamenilor depinde aproape complet succesul sau eșecul nostru, așa că suntem datori să fim cu adevărat atenți la detalii.

La Escape, ochii și urechile noastre sunt ațintite asupra reacțiilor oaspeților. De ei depinde modul în care gătim, în care decorăm sala, în care avem grijă de nevoile fiecăruia în parte. Secretul succesului este să înțelegem dorințele clienților pentru a putea să oferim experiențe care să le facă plăcere. Mai mult decât mâncare pentru petreceri reușite, Escape oferă zâmbet și devine experiență de ținut minte și de povestit mai departe, tocmai pentru că, la rândul nostru, și noi dispunem de experiența necesară pentru a satisface pretențiile cele mai înalte și exigențele cele mai rafinate, fără a face rabat la necesara voie bună care trebuie să domine orice eveniment.

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi