Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Cum să alcătuiești un meniu de nuntă?

Evenimentele mari din viața ta se celebrează cu o abundență de mâncăruri și băuturi, pentru că invitații tăi au nevoie de energie pe parcursul nopții. Totuși, nu poți să le pui pe masă chiar tot ce-ți vine la mână de pe meniul restaurantului. Pentru a te asigura că toată lumea se bucură de bucate în egală măsură, trebuie evitate anumite preparate care se adresează unei nișe mai marginale de gurmanzi. Nu oricine apreciază, de exemplu, amestecurile de dulce și amar din bucătăriile asiatice, în schimb oameni cărora să nu le placă sarmalele nu găsești niciunde în lume.

De asemenea, trebuie să cunoști eventualele alergii și sensibilități ale invitaților tăi. Este indicat să eviți folosirea unor preparate care au un potențial ridicat de a produce reacții alergice, pentru că numai ambulanța nu era pe lista ta de invitați! Mai mult decât atât, trebuie să cunoști eventualele regimuri alimentare pe care le urmează persoanele care vor fi prezente la nunta ta, pentru a nu le produce poftă de ceva ce nu au voie să mănânce. Nu uita să iei în considerare și preferințele religioase ale invitaților, pentru că știi cât de ușor este să ofensezi persoanele credincioase.

Restaurant Escape vine în întâmpinarea tuturor acestor probleme și pune la dispoziția celor care aleg să-și organizeze aici evenimentele importante o selecție largă de preparate culinare, care mai de care mai gustoase și dintre care cu greu poți spune că nu poți alege ceva pe gustul celor dragi. Bucătarii noștri au experiența evenimentelor de tot felul și  pot recomanda oricând feluri de mâncare preferate de cei mai mulți oameni, astfel încât cu meniul nu vei da niciodată greș. Vei vedea acest lucru pe fețele celor prezenți, care vor savura fiecare înghițitură și vor avea energie pentru întreaga noapte.

Share la postare

Restaurant Escape Iasi