Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

contact

Infiintat din anul 2001, Restaurantul Escape are experienta in organizarea evenimentelor importante din viata ta. Cele doua sali, Emerald si Felicity au capacitati de 150 si respectiv 50 de locuri, special amenajate pentru a organiza diferite patreceri cum sunt zilele de nastere, majorate si chiar nunti. Cu un meniu diversificat si un personal cu experienta in domeniu, te asteptam la restaurantulul nostru plin de bunatati.

Daca esti in trecere sau vrei sa te relaxezi cu prietenii, cafeneaua noastra are fresh-urile pregatite iar cafeaua fierbinte abia asteapta sa-ti incante papilele gustative cu savoarea proaspata direct de pe meleagurile Columbiei. Mirosul imbatator de cafea macinata, lapte si arome te va face petreci mai mult timp la noi si sa culegi din savoarea diferitelor arome. Nu lipsesc nici ceaiurile exotice si nu numai care te duc intr-o tara de vis prin parfumul delicat si dulce al acestora. Poti sa vii cu toti prietenii pentru ca, cafeneaua nostra dispune de 45 de locuri iar daca esti cu masina nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece avem parcarea privata special pentru clientii nostri.

In ceea ce priveste vinul, am pregatit pentru tine cele mai alese licori din struguri aromati din gama Bucium, cum este Feteasca Alba sau Feteasca Regala, demne de niste regi si regine.

Acestea fiind spuse, Restaurantul Escape va pune la dispozitie o complexitate de gusturi intr-un decor perfect adaptat etichetei intalnirilor zilnice, private sau de afaceri, precum si evenimentelor corporate sau ocaziilor speciale.

Buturel la cuptor

Buturel la cuptor

Da gust si culoare vietii cu un buturel la cuptor pentru tine si familia ta.  ...

Pizza cu pastrama de oaie

Pizza cu pastrama de oaie

Ce e mai bun decat o pizza cu pastrama de oaie savurata alaturi de prietenii tai.  ...

Vitel taranesc

Vitel taranesc

Daca iti place mancarea traditionala atunci vitelul taranesc este alegerea perfecta pentru tine.  ...

Restaurant Escape Iasi