Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Escape, eleganță aproape de tine

Într-un cadru elegant și amenajat cu bun gust, evenimentele tale vor prinde viață și vor deveni amintiri prețioase. O locație pentru evenimente din Iași trebuie să se prezinte impecabil în fața oaspeților săi, pentru că pretențiile înalte sunt marca rafinamentului, care merită să fie respectat. Este, deci, lesne de înțeles de ce la Escape creăm o atmosferă deosebită, pentru zilele deosebite din viața ta. Eleganța pe care o etalezi se va integra perfect în spațiul nostru anume amenajat pentru a se ridica la înălțimea tuturor așteptărilor.

Pentru momentele tale speciale, Restaurant Escape se poate adapta după cerințele tale. Spațiul se pretează la rearanjări, astfel încât să poată găzdui și un eveniment restrâns și intim, dar și un alai mare, pus pe petrecut până în zori. Sala Emerald, cu o capacitate de 180 de locuri, este ideală pentru asemenea evenimente, în timp ce intima sală Felicity poate găzdui aniversări cu un număr restrâns de participanți, care se vor simți ca într-o îmbrățișare caldă.

La Escape, nu am uitat nici de oaspeții noștri mai matinali și le punem la dispoziție o cafenea liniștită, unde pot să își înceapă lucrul, să citească un ziar sau să poarte discuții plăcute sau productive. Cu o servire pe măsura aspectului, cafeneaua Escape este mereu aproape de dorințele fiecărui client.

Atitudinea Escape înseamnă respect față de clienți și câștigul de apreciere ca locație de evenimente din Iași, pentru că singura metodă de supraviețuire este succesul. Persoanele care au ales să petreacă clipe speciale în compania Escape nu au regretat decizia luată, iar zâmbetele de pe buzele lor stau mărturie pentru acest lucru. Cea mai mare bucurie pentru o locație de evenimente din Iași este să vadă cum oaspeții sunt fericiți de la început până la sfârșit, iar zâmbetul lor este cea mai mare mulțumire pe care o putem primi.

Share la postare

Restaurant Escape Iasi