Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Gustul care unește

Ai tot auzit că bucătăria e o artă. Nu contrazicem afirmația aceasta, dar considerăm că e doar o jumătate de adevăr. Bucătăria e o artă doar atunci când vrei să îți satisfacă mai mult ochii decât limba, Escape are o reputație de apărat: nesătul nu pleci de aici! Din acest motiv, gustul preparatelor noastre este așa de bun, încât nu veiputea să guști doar o singură îmbucătură din ceva. Noi știm că vii înfometat și îți umplem farfuria cu bunătățuri, ca să ai de unde alege.

Bun, acum că știi că se mănâncă bine la Escape, te întrebi, cu siguranță, ce se mănâncă. Ei bine, pentru nio tradiția nu este doar o colecție de literatură la care faci apel când n-ai argumente mai bune. Nu, tradiția este un stil de viață, iar dacă bătrânii știau să mănânce bine și să fie sănătoși, cine suntem noi să-i contrazicem? Gusturile de demult, aromele bucătăriei de acasă, mirosurile amețitoare și apetisante, toate sunt literă de lege pentru noi. Lasă-ne să trezim un pic de nostalgie în tine și nu-ți va părea rău că ai ales să iei o masă neaoșă, zdravănă!

În fine, bucatele astea ale noastre merg pe masa oricui, iar asta le-a făcut să treacă testul vremii. Că-i banchet boieresc sau agapă haiducească, sarmaua tot sarma rămâne și bunătatea ei are darul de a uni oamenii și de a face uitate deosebirile dintre ei. Și mai au și darul de a fi la fel de bune, chit că-i zi obișnuită din săptămână sau nuntă aleasă, care bineînțeles că poate să-și găsească locul aici, la Escape!

Share la postare

Restaurant Escape Iasi