Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Localul care creează stări sufletești

În Iași, locuri pentru făcut nunți sunt destul de multe, drept pentru care alegerea nu este mereu cea mai simplă. Ce e drept, și evenimente sunt foarte multe, toate diferite, toate individualizate prin gusturile și preferințelor organizatorilor și invitaților. Versatilitatea este tot ce contează pentru un stabiliment care vrea să găzduiască multe nunți și multe botezuri. Trebuie să fim deschiși la minte. Și suntem. Nu vă vom spune noi cum vrem să fie mesele așezate sau unde vrem noi să fie pereții mobili, de exemplu. Escape oferă libertate când vine vorba de evenimente festive, pentru că toată lumea trebuie să se simtă bine.

Nu doar pentru nunți și botezuri este Escape un loc foarte plăcut; afară de zilele obișnuite în care ai chef de o masă în oraș, chiar și o aniversare, o onomastică sau orice alt tip de eveniment își va putea găsi o gazdă bună aici. Până la urmă, ne place să vedem oameni fericiți, oameni care petrec împreună o zi care va rămâne memorabilă pentru ei. Nimic nu e mai important decât mulțumirea de pe fețele oaspeților noștri, pentru că în ea ne măsurăm și noi succesul sau eșecul unui eveniment organizat aici.

Dacă e să ne întrebi care este secretul succesului când vine vorba de organizat evenimente, răspunsul este simplu: recomandări din partea clienților și zâmbetele acestora. Orientarea către client este cheia reușitei, indiferent în ce domeniu activezi, însă evenimentele sunt ocazii emoționante și cu atât mai mult este important să mergem direct la sufletul oaspeților noștri. Da, judecata sufletului ste mai dură decât cea a minții, iar stările deosebite pe care le vei avea de-a lungul unui eveniment personal cântăresc cel mai greu în evaluarea pe care o faci localului care te găzduiește. Noi încercăm să creăm acele stări care te fac să te simți cu adevărat confortabil!

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi