Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Locația pentru nunți, mereu un ajutor de încredere.

Uneori, administrarea locației pentru nuntă poate să fie nu calvar și o distracție în același timp. Uită-te, de exemplu, la felul în care așezi oamenii. Pierzi ore întregi cu scheme, analizând relațiile dintre oameni: care unchi nu o place pe care mătușă? Să nu care cumva să-i pui la aceeași masă, că se lasă cu circ și nu neapărat de cea mai bună calitate. Când locația de nunți are un singur fel de mese, ești parcă și mai apăsat de această problemă. Să ai de adunat zece oameni fără să existe prea multe motive de scandal între ei este un talent, o artă și, de cele mai multe ori, o loterie. Adaptabilitatea este o virtute.
Odată ce ai reușit să amplasezi invitații în așa fel încât să nu zboare înjurături pe deasupra meselor frumos decorate, descoperi că oricum nu se prea stă la mesele respective, deci locația pentru nunți trebuie să ofere spațiu pentru dans. Este esențial, așadar, să poți decide cum vrei să fie aranjate mesele, astfel încât ringul de dans să permită tuturor să danseze fără a se lovi de oameni și obiecte; nimeni nu vrea să plece de la nuntă cu vânătăi și julituri doar pentru că totul este înghesuit!
În fine, micile detalii pot duce la certuri serioase între viitorii miri. Ele sunt adevăratul test al iubirii lor. Locația pentru nunți trebuie să știe să se conformeze repede și bine cerințelor care sunt în continuă schimbare. Nerăbdarea și emoțiile sunt mari, așa că personalul locației trebuie să știe foarte bine să comunice și să respecte dorințele viitorilor miri, pentru ca ziua cea mare să nu le aducă și mai multe prilejuri de stres. În organizarea unei nunți, locația este un jucător mult mai important decât pare la prima vedere.

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi