Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Moda și evenimentele personale

Întotdeauna când vine vorba despre evenimente de tipul nunților sau botezurilor, mai ales, dar și despre aniversări și petreceri private fără un motiv anume, invariabil se ridică problema tendințelor unei anumite perioade de timp. Ei bine, noi credem că a supune o ocazie fericită constrângerilor modei face dintr-o petrecere un soi de zi de muncă: nu face una, dar fă alta; nu dansa pe cutare muzică, dar sari de pe scaun când se aude cealaltă! Unde mai este acea libertate, acel sentiment care chiar face oamenii  să se simtă bine, fără a fi nevoie să falsifice zâmbete și să se prefacă a fi altfel decât sunt?

Un local destinat petrecerilor nu este nici tribunal să te judece, nici Guvern să-ți impună lucruri. Există doar pentru a asigura acoperiș, mese și bucate pentru toți participanții, dar și pentru a oferi libertate de mișcare și de expresie oaspeților. Spre exemplu, este foarte importantă atitudinea personalului. Chiar și o privire mai lungă sau mai… expresivă poate să strice distracția tuturor, așa că disciplina contează foarte mult. Cu alte cuvinte, noi vom fi cât se poate de atenți pentru ca tu să fii cât se poate de prins în distracție.

În fond, fiecare om are lucruri care îi plac și lucruri care îi displac. Dacă ceva din moda curentă nu este pe placul cuiva sau, din contră, dacă ceva care se făcea sau se purta acum 150 de ani îți face plăcere, nu te sfii să adopți acel element! Este petrecerea ta, este momentul tău și este dreptul tău să fii liber, să nu te supui unor reguli a căror legitimitate este mai mult decât îndoielnică. Iar o locație serioasă destinată evenimentelor personale va trebui să se supună și să îți ofere toate condițiile de care ai nevoie pentru o zi minunată.

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi