Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Omul sfințește locul. Și invers.

Omului îi place să-și pună amprenta pe tot ce face. În același timp, locurile prin care trece se imprimă asupra minții lui, ca amintiri cu atașamente emoționale foarte putrenice. De aceea, locul în care omul alege să își marcheze cele mai frumoase și mai importante momente din viață trebuie să rămână în amintire ca un spațiu de vis, un spațiu plăcut, unde totul, de la cromatică la mărime și acustică, devine parte a unui cadru unitar, ideal pentru a înrăma tabloul amintirilor ce atunci și acolo capătă contur. Fii cu băgare de seamă, deci, când alegi locul în care să te bucuri de evenimentele tale speciale!

Modul în care ești tratat poate compensa pentru foarte multe eventuale defecte ale spațiului fizic în sine. Un zâmbet din partea unui ospătar căruia chiar îi face plăcere să aibă grijă de tine; o primire plăcută; atenția la decorațiuni… Toate lucrurile acestea care, la prima vedere, pot părea subtile, atrag de fapt atenția asupra propriilor tale emoții, asupra a ceea ce simți în momentul în care toate elementele unui eveniment deosebit se leagă armonios între ele, pornind de la locația aleasă și modul în care aceasta se pretează pe nevoile tale și terminând cu buna dispoziție a tuturor celor prezenți.

Pornește de la ideea că între oameni și locuri se stabilește o legătură foarte strânsă. Ai observat, poate, că toate poveștile, încă de la început, vorbesc și despre spațiul în care se desfășoară. Amintirile tale sunt la fel. Viața ta este, de fapt, o poveste în continuă desfășurare, așa că fiecare eveniment trebuie să se atașeze de spațiul potrivit lui. Armonia dintre loc și faptă devine coloana vertebrală a experiențelor tale. Câtă vreme buna dispoziție rămâne neatinsă, poți fi sigur că evenimentele speciale din viața ta sunt cu adevărat reușite.

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi