Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Scapă de căldură la Restaurant Escape!

Luna iulie va aduce călduri serioase peste Iași, dar tu și prietenii tăi la fel de petrecăreți veți fi, mai ales că este sezonul nunților. Ei bine, la Retaurant Escape atmosfera se încinge doar de la zbuciumul petrecerii, de la iubirile voastre nestăvilite și de la valurile de vin bun care n-are cum să vă lipsească! Pentru noi, atmosfera de la orice eveniment este importantă. Adaptabilitatea este trăsătura de bază a restaurantului Escape. Punem preț pe cerințele fiecărui client în parte, pentru că orice greșeală de organizare se observă și generaeză stări neplăcute.

Iar dacă sărbătoarea voastră se leagă de reușite profesionale, Restaurant Escape se poate transforma în cea mai bine pusă la punct locație pentru petreceri corporate. Cu spuneam și mai sus, ne adaptăm. Știm că vă plac petrecerile tematice, așa că vă lăsăm să vă faceți de cap cu designul. Restaurant Escape Iași vrea să-și păstreze reputația de gazdă bună, pentru ca fiecare dintre oaspeți să se simtă ca acasă.  Zâmbetele mulțumite sunt nota pe care o primim la sfârșitul oricărui eveniment.

Și când la Restaurant Escape nu sunt evenimente, oricine este binevenit să se răcorească fie cu o bere rece, fie să se sature cu o masă copioasă. Am fost foarte atenți în alegerea bucătarilor noștri, astfel încât combinațiile de ingrediente și de arome să fie cele mai plăcute cu putință. Nouă ne place să vedem mulți oameni, la mese mari, așa că știm cât de variate sunt gusturile tuturor. Restaurant Escape se mândrește că poate găti ceva exact pe sufletul fiecăruia, pentru ca toată lumea să se ridice mulțumită și veselă de la masă.

Restaurant Escape Iași așteaptă să primească în cele mai plăcute și mai calde condiții pe toți cei care doresc o ieșire pe care s-o țină minte, un eveniment care să marcheze o zi importantă din viața lor sau pur și simplu să mai rupă din rutină. Doar nu degeaba ne numim… Escape!

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi