Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Tu unde-ți faci ziua?

Aniversarea ta este o ocazie numai bună de petrecut cu prietenii. De la muncă e posibil să primești liber, a doua zi dacă te prezinți un pic mahmur nu te bate nimeni la capul care și-așa te doare, deci poți, în principiu, să-ți faci de cap. De ce să te limitezi la o petrecere de apartament, cu grija vecinilor, când poți închiria o locație numai bună pentru petrecut așa cum se cuvine? Doar o dată în viață faci atâția ani, oricâți ar fi. Care sunt avantajele? Unul dintre ele deja l-am enunțat. Poți asculta muzica atât de tare cât vrei, pentru că nu îți vei teroriza vecinii nevinovați.

În al doilea rând, nu trebuie să gătești. Când alegi să-ți serbezi ziua într-o locație specializată în evenimente, vei putea să te îmbuibi alături de cei dragi fără a sta, în prealabil, zile întregi în bucătărie. Practic, de cum vine lumea, mesele se pot umple cu mâncăruri și băuturi… ei bine, nu chiar fără sfârșit, dar sigur mai multe decât pot duce chiar și cei mai gurmanzi dintre gurmanzi. Iar a avea oaspeți sătui este cheia succesului oricărei petreceri. Cine mai dansează și se mai dezlănțuie dacă este înfometat?

Și, dacă tot veni vorba despre dansat și dezlănțuit pe ring… N-ai ring de dans acasă, nu? Adică e posibil să ai, caz în care nu închiriezi un restaurant, ci îl cumperi direct. Dacă, totuși, nu ai asemenea mijloace la dispoziție, a-ți organiza aniversarea într-o locație anume poate să însemne distracție însutită pentru toți invitații tăi. Vor avea spațiu unde să se desfășoare; tu vei putea avea mult mai mulți invitați, deci, implicit, mai multe cadouri din partea lor. Toată lumea va fi fericită, chiar și șoferul de camion care te va ajuta să-ți duci acasă toate darurile! Deci unde vrei să-ți organizezi ziua de naștere, până la urmă?

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi