Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Unde facem botezul?

Primirea pe lume a unui membru nou al familiei este o ocazie care merită sărbătorită cu tot fastul posibil. Este un eveniment care implică întreaga familie, alături de părinți, nași și, bineînțeles, cel mic. Prin tradiție, trebuie să dai masă mare atunci când îți botezi copilul, mai ales dacă e vorba de primul născut. Prin urmare, ai de găsit un local potrivit pentru un botez de poveste, pentru ca toată lumea să fie mulțumită de fericitul eveniment, iar copilul tău să își facă loc în inimile tuturor. Nu uita, el este vedeta, așa că evită să rezervi localul până la o oră prea târzie!

Pentru a putea să primești toți invitații, care sigur vor fi mulți, fii atent la capcitatea pe care o oferă localul. La un botez, se mai și dansează, ca la orice petrecere, așa că va trebui să iei și acest lucru în considerare. La fel ca mai înainte, la nuntă, și acum îți vei dori să eviți aglomerația și disconfortul. Mesele trebuie să fie mari, iar între ele trebuie să fie destul spațiu pentru ca toată lumea să poată să se bucure de petrecere fără să stea cu grijă că va lovi sau va călca oameni pe picioare.

Nu în ultimul rând, fii atent la meniul pe care-l oferă localul în care alegi să organizezi botezul. Nu te sfii să guști din bucate, pentru că vei dori ca invitații să laude alegerea pe care ai făcut-o. Știm cu toții cât de pretențioși sunt oamenii la mâncare, așa că dacă vrei să te asiguri că nu vor exista bârfe, ține-i pe toți bine hrăniți cu bucate diverse, care le vor plăcea. Dacă ții cont de aceste câteva sfaturi, buna dispoziție vine de la sine, iar botezul copilului tău va primi numai laude din partea tuturor.

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi