Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Iasi, str. Elena Doamna, nr. 40

+40 748 902 954

Unde ne facem nunta?

Întrebarea aceasta frământă pe mulți tineri care visează la începutul vieții împreună. Ei vor fi mereu pretențioși; și pe bună dreptate. Fiecare local care găzduiește nunți are un specific și o combinație unică de calități. Ceea ce contează este ca mirii și invitații să se simtă minunat; cu alte cuvinte, combinația dintre oameni și loc să fie una fericită, care să dea naștere unei imagini de ansamblu caracterizate prin armonie, prin frumusețe, prin bună dispoziție. Să dăm un exemplu. O nuntă cu tematică legată de natură nu va avea ce să caute într-un local din mijlocul orașului, printre betoane. O nuntă cu o temă ceva mai modernă, în schimb, chiar se recomandă să aibă loc într-o zonă mai puternic atinsă de mâna omului.

Alegerea localului este, poate, al doilea pas ca dificultate, după alegerea rochiei de mireasă și concurează de la egal la egal cu alesul buchetului. O alegere bună este, întotdeauna, o alegere bine documentată. Pentru a putea să cunoști cu adevărat un local, înainte de nuntă, va trebui să le colinzi pe toate și să interacționezi cât mai mult cu personalul de acolo. Contează foarte mult comportamentul gazdei, când vine vorba de felul în care se simt invitații tăi, așa că fii foarte atent la cât sunt de politicoși, cum se mișcă și chiar cum zâmbesc.

Apoi, se ridică problema meniurilor. Tu vei ști foarte bine care sunt preferințele și eventualele interdicții ale invitaților, așa că un meniu flexibil, poate chiar complet personalizabil, este un atu pe care puține localuri pentru nunți îl au. Crearea meniului este un adevărat slalom printre puncte de pe lista de ”da”-uri și ”nu”-uri ale celor dragi, așa că va trebui să acorzi o deosebită atenție chiar și bucătăriei la care apelezi. Totul va trebui să fie, în definitiv, după gustul tău, așa că nu te sfii să ceri ceea ce îți place! Doar e nunta ta.

Categoria

Share la postare

Restaurant Escape Iasi